28 Februari

Fy, vilket tröttväder. Grått, regning, ruggigt. Känns som en dag man mest vill sova bort. Men så har i stort sett hela januari och februari känts för mig. 
 
Blev sjukskriven ifrån min utbildning i januari, på grund av att jag under vintern haft stora problem med värk i kroppen samt problem med magen. Men värken i ländrygg och höfter har nog varit värst. Ett tag var det så illa att jag blev liggande när jag kom hem från praktiken och Jonas har fått sköta en stor del här hemma som Metallica och fysiska saker som att bära tvätt upp och ner till källaren tex. Har nu gått många vändor hos både läkare och sjukgymnast, samt gjort en gastroskopi av magen, men har inte fått något direkt besked om vad som kan ha varit eller är felet med mig. Magproverna får jag svar på om fyra veckor. 
 
Men nu har det äntligen börjat vända i alla fall. Efter att ha haft möjlighet att vila och långsamt stärka upp kroppen med sjukgymnastik känner jag själv att det börjar närma sig en bättring. Den ständiga värken i höfter och svank är så gott som borta, likaså de där hemska topparna i smärtan som brukade komma efter en dag med mycket stillastående. Är fortfarande både trött, stel och öm, men inte i samma utsträckning som jag var innan. 
 
På måndag ska jag äntligen få ta tag i blommorna igen, då åker jag ner till skolan för fyra veckor med utbildning. Ska bli så skönt att få komma igång igen, samtidigt som det känns nervöst. Jag har ju missat så mycket. 
 
Har letat runt efter en ny praktikplats de senaste dagarna, och nu har jag förhoppningsvis hittat en som jag tror kommer att passa mig väldigt bra. Har beslutat att vara på ett mindre ställe för att förhoppningsvis klara kroppen bättre och så även för att få testa på en annan del av blomsterbutiksjobben. Hoppas att min sista tid med utblidningen ska bli precis så som jag vill ha den och att jag ska lära mig massor de här månaderna som är kvar.