Valborgsmys

Så här valborgsledigheten kommit och gått, och vi har haft en mysig minihelg tillsammans. Sista april firade vi i sällskap med Jonas familj och släkt. God mat, mysigt umgänge, sällskapsspel och vin. Metallica var med och busade för fullt med alla.

På onsdag kom Sandra med Lempi och Takida och umgicks med oss hela dagen. Jonas bröder var också med, så vi spelade både tv-spel och sällskapsspel och hade hur kul som helst. Hundarna fick träffas och busa, även om de mest sov hela dagen. Tur att vårat lilltroll kan ta det lugnt också fast hon har besök.

Nu är det tillbaka till vardagen i några dagar, med skola för mig på tisdag (när jag ska få tillbaka mitt manus från långinlämningen, spännande!) innan vi åker till stugan på onsdag. Mysigt! Hoppas vi får bättre väder nu än senast jag var där, då det regnade i en vecka i sträck. Det här är det bästa med att bo som vi gör, med i stort sett hela våra familjer inom bara ett par mil. Jag älskar att träffas och umgås med min och Jonas familj, att äta middag eller bara fika ihop. Spela spel, leka med barnen, åka på små utflykter, till badhuset eller palatset. Det finns ingen plats jag hellre skulle vara på än här.

Nu hoppas vi på finare väder så att våren drar igång. Det är ju maj, för guds skull!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback