Vårkänslor

Jag tog sovmorgon idag. Igen. Halsen spökar morgon och kväll, och jag har varken tid eller lust att bli sjuk (har man någonsin det?). Men jag släpade mig upp kring halv tio, åt en yoghurt, drog på mig vindbyxorna och mössan och gick ut i vårvädret. Det har varit perfekt promenadväder i flera dagar nu. Och jag hittar hela tiden nya vägar och gator i min "nya" hemby där jag sen kommer att kunna gå med lilla vovven. Det är ju en bonus. Lägg ihop det med det fina vädret och alla fina hus, allt ifrån nyrenoverade villor till gamla, charmiga Hälsingegårdar, så är det inte alls dumt att ta sig ut en sväng.
 
Instagrambilder och inte så mycket annat blir det just nu.
 
Längs med gångvägen vid ån stannade jag och satte mig mot ett staket och njöt av solen. Återigen hade jag det sådär oförskämt bra som jag vet att jag har det. Tänk om jag kunde komma ihåg att vara tacksam för hur förbaskat bra jag har det varje dag. Jag ska bli bättre på det.
 
Torsdag idag. Bara två dagar kvar nu. Obeskrivlig längtan. Vi fick nya bilder på mailen igår. Att man kan vara så söt, det förstår jag bara inte. Jag menar, titta här:
 
http://www.eurasier.se/kullar/kull_50_xx/130313/xanthia_x.jpg
 
Vårt lilla troll, snart är du här! Och då kanske jag blir mer aktiv med kameran igen. Det vore inte så tokigt. Men mest av allt ska jag gosa med vår lilla Metallica så mycket jag bara orkar. Det kommer bli underbart!

Kommentarer
Emma säger:

Otroligt söt! Ser fram emot massor av bilder ;)
Har aldrig fotat så mycket som när vi fick hem Ulay! :P

2013-03-16 | 23:25:45
Bloggadress: http://leiionspitzunforgettableulay.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback