Väntan, alltid denna väntan

Vi går i väntans tider nu. Ja, inte på "hej-vi-ska-ha-barn" sättet (det får vänta måååånga år till) utan på att det ska bli 17 mars. En dag som kommer bjuda på dubbel glädje. Dels är det vår årsdag, dels ska vi få åka och hämta hem vår efterlängtade lilla valp.
 
Vi var och hälsade på på kenneln i Mora i lördags. Herre min je vad underbart, jag hade kunnat stanna kvar där. Fem stora, härliga, lurviga hundar som hälsade oss välkommna vid grinden när vi kom, och som var så goa och lugna att hälsa på när vi blev insläppta. Inne i köket låg åtta trötta valpar och sov så sött när vi kom in, men en av dem vaknade och kom och hälsade på oss och ville mysa i knät. Och vi smälte som smör direkt. Sen var det nästan plågsamt att sitta vid fikabordet, vi ville bara ner på golvet och mysa med alla härliga vovvar. Vi åkte därifrån med vetskapen att det troligtvis blir lilla gul (valparna kallas efter den färg de är "märkta" med innan de får sina kennelnamn) som får flytta till oss. Så nu längtar vi så vi håller på att gå i tusen bitar efter att vi ska få åka och hämta hem henne.
 
Matskålar, bortstar och andra grejer har vi inhandlat, hundbädd och bur har vi lånat av snälla Sandra och en mjuk, fin filt ligger redan på "hennes plats" i soffan. Vi är redo, stumpan, nu får tiden gå fort!
 
 
Lilla Gul
(bild från kennelns hemsida)

Kommentarer
Emma säger:

Den där sista tiden är helt olidlig!! Det går så långsamt! Hur långt har ni dit? Vi har ungefär 60 mil och det kändes som att vi aldrig skulle komma fram!!
Hon är jättesöt :D
(svarade på din kommentar på min blogg!)

Svar: Verkligen, det känns som att vi räknar minuter här hemma! Vi har varit och köpt en filt åt henne som ligger i soffan nu, och både jag och sambon klappar på filten varje dag och säger: snart kommer hon ligga här :)Vi har, som tur är, bara 14 mil så det tar drygt två timmar att åka. Men det var ett annat par som också ska ha en valp ur vår kull som skulle åka ända från Piteå, så vi är nog de som bor närmast.
Visst är hon :D
lindahedberg.blogg.se

2013-03-07 | 17:54:39
Bloggadress: http://leiionspitzunforgettableulay.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback