Längtan skala 300:1

Längtan är nästan olidlig, men nu är vi faktiskt inne på slutspurten. På söndag ska vi äntligen få hämta hem vårt lilla troll! Jisses, om vi är så här rastlösa innför att få hem vår valp, hur står då gravida ut att vänta i nio månader? Tortyr.
 
Jag tror att allting är klart. Leksaker, borstar, matskålar, bädd, filt och bur. Foder och halsband/koppel skulle hon få med sig. Försäkring ordnar vi på plats. Kanske får ha en webbcamkurs med Sandra i hur man fäller upp buren som vi har lånat, även om hon ska få åka med mig i baksätet på vägen hem. Man vet ju aldrig vad som händer. Sen har Sandra den ängeln varit så snäll och hjälp oss få tag i en egen, större bur som kommer passa lilla damen även när hon blir större. Perfekt!
 
Så tills dess att vi får åka till Mora och plocka hem vår fluffiga bebis så tar jag morgonpromenader, kör på två dagar i skolan, stickar pannband och bara har det allmänt bra. Fyra jobb har jag hunnit med att söka idag också. Kors i taket, liksom. När jag väl fick tummen ur så slog jag på rejält, så nu kanske jag lyckats landa ett sommarjobb om inte annat. Det vore inte dumt.
 
 
Soffan är redo och draperad med en filt för en drottning. Kommer nog att bli slagsmål mellan mig och Jonas om vem som ska få ligga på den där sidan av soffan sen.

Kommentarer
Mormorsglamour säger:

Vilken liten sötnos ni ska få hem! lycka till med allt nu! Kan tänka mig att det är ungefär som att få hem en liten bebis. Har aldig haft djur men har två fina barn här hemma och glömmer aldrig känslan när man skulle få åka hem med den lilla lilla bebisen som skulle sitta i en JÄTTESTOR bilbarnstol. Så läskigt och sån häftig känsla att... jaha... nu är vi faktiskt en till i familjen.

Ja visst jag har gått Recycle Design och det var så galet kul! det bästa året i mitt liv än så länge. Där fick vi verkligen lära oss att arbeta i många olika material och dessutom lära oss massor av olika hantverkstekniker.
Haha.. du hör att jag är eld och lågor va? :) men det var riktigt kul och skulle jag ha möjlighet att gå den en gång till någon gång i livet skulle jag definitivt göra det.

Vad kul att du går en skrivarutbildning. Det är också något jag gått och tänkt på.
Det är verkligen en konst att kunna skriva och jag är imponerad över de som behärskar den förmågan.
Lycka till nu
Kram
Helena

Svar: Visst är hon fin :) Vi längtar så otroligt mycket, men nu är det inte långt kvar. Man känner sig alldeles löjlig för att man gör det till en så stor grej, men vi har ju längtat efter en liten valp så länge, det är nästan som att bli förälder som sagt :)
Åh, vad roligt det låter! Jag följde bloggen under förra året och kikade på alla häftiga och inspirerande projekt (bland annat med stolar och löv, kommer jag ihåg :P) Kanske hamnar jag där en vacker dag, vem vet?

Skrivarlinje är det bästa jag har gjort, och just att det är på en folkhögskola gör det så avslappnat och kravlöst. Vi är ett så härligt gäng i blandade åldrar, jag har varit yngst i klassen alla tre år som vi har gått, och den äldsta jag går med just nu är 82 år gammal, så det är en skön blandning både i ålder och genre vi jobbar med. Men nu är det sista året jag går, jag måste ut och göra något annat än att bara nära mitt skrivarintresse, det finns ju med mig i vardagen ändå :) Och skrivarlinjen på Bollnäs folkhögskola kan jag verkligen rekommendera, vi har underbara lärare! :)

Kram Linda
lindahedberg.blogg.se

2013-03-12 | 06:31:37
Bloggadress: http://afnord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback