Hon är här nu

Äntligen är hon här hos oss! Vår älskade, efterlängtade Metallica! Det är nästan svårt att begripa det. Vi fattade nog inte riktigt att det var dags att få hem henne förrän vi parkerade på gården hos kenneln och alla glada hundar kom och hälsade på oss. Vi fick skriva papper och få några sista tips och råd samt en ryggsäck med mat, koppel och andra nyttiga grejer. Sen bar det av hemåt.
 
De första kilometrarna var hon orolig och ville inte riktigt komma till ro, men efter att ha fått kissa av sig på en rastplats somnade hon bredvid mig i baksätet och sov sen nästan hela vägen hem. Hon var så tyst och lugn och snäll hela vägen i bilen.
 
Inte utan min gula bil!
 
När vi kom hem så kikade hon runt och var allmänt nöjd på en gång. Trappen upp till lägenheten var väl största hindret och den jobbar vi med nu, att gå upp går bra, men ner vågar hon inte riktigt. Men det släpper väl så småning om. Hon åt med god aptit och somnade gott med oss i soffan, lekte en stund, var ut och kissade, lekte lite till, somnade osv. Som om hon alltid hade bott här.
 
Natten gick också jättebra. Det var nog jag som hade svårast att komma till ro, haha. Metallica gnydde ett par gånger men somnade om efter några klappar. Hon gläfste och hade sig i sömnen ett par gånger, men sov hela natten igenom tills Jonas gick upp vid fem i morse. Då var de ut, hon fick frukost, de var ut en gång till och sen kom Jonas och la henne i sängen med mig, och hon tittade inte ens upp när han öppnade ytterdörren och gick till jobbet. Vi sov till runt sju, gick ut och rastade och sen somnade vi om i sängen till halv tio, då jag klev upp och åt frukost medan Metallica sov vidare.
 

Morgontrött liten tjej
 
Nu sover lilla trollet vid mina fötter, och vi längtar efter att husse ska komma hem från jobbet. Tror husse längtar minst lika mycket. Ikväll får nog riktiga kameran komma fram också, till dess får det duga med bilder från instagram (@Walkonred om nån vill följa)

Kommentarer
Your Layout - Gratis personliga bloggdesigner! säger:

Åh så söt!

2013-03-23 | 23:00:02
Bloggadress: http://www.yourlayout.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback