En vecka med Metallica

Dagarna går så fort och nu har lilltussan redan varit här i en vecka. Och hon växer så det knakar, tycker hon blir högre och längre för varje minut nästan. Hon är så duktig och lär sig nya saker nästan varje dag. Vi tränar sitt, stanna, hopp, kom hit och sånt om dagarna, och att hon ska gå fint i kopplet och vara uppmärksam på mig. Och det går framåt! Däremot vill hon gärna bita i sånt hon kommer åt, som mina händer och fötter. Det är inte helt lätt att vara valp med tänder som kliar.
 
Idag har vi varit till mina föräldrar i Runemo. Hon åkte jättebra i bilen, trots att det är en och en halv mil dit. Hon sa inte ett ljud varken på vägen dit eller hem utan la sig snällt i buren. Hon var lika lugn där som hon var hos Jonas föräldrar. Kikade runt, hälsade på mamma och pappa och busade lite. Och så fick hon gå ut och springa lös på baksidan. Oj, vad skoj det var! Så fick vi öva lite inkallning också. Det gick bra för mig (hon är van att jag har godis i fickorna och att hon får av mig när vi är ute och går) men inte lika bra för Jonas. Så de får träna och han får börja gå med godis han också.
 
Hon sov under köksbordet medan vi åt grillat och sen somnade hon som en stock i ett hörn i vardagsrummet så vi fick väcka henne för att åka hem. Det är så skönt att det funkar bra att ta med henne i bilen och hem till folk. Vi var till Jonas morfar och hälsade på igår, han bor bara två hus ifrån oss, och där fanns det både det ena och det andra att smaska i sig som han hade tappat på golvet, så där trivdes Metallica.
 
Sen har Metallica träffat en liten hundkompis i porten bredvid som hon brukar leka med om kvällarna. Igår var vi på väg in när den hunden kom ut, och Metallica stannade innanför porten och vägrade att gå därifrån, hon skulle ut och leka med sin kompis, så det var bara att gå ut igen så hon fick busa av sig. Och om en vecka kommer Sandra och hennes goa hundar, det ska bli så kul att se dem tillsammans, och se om lillbusan kan lära sig lite av tant Takida och fröken Lempi.
 
Ska ta och lägga in bilder från kameran någon dag, till dess får det duga med instagrambilder på lillfia.
 
Bekväm sovställning? Skit samma, bara jag får vara där matte är!

Kommentarer
marina säger:

Vilken söt hund. :)

Svar: Tack :)
lindahedberg.blogg.se

2013-03-25 | 12:55:56
Bloggadress: http://marinapalme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback