Junikväll

Sommarkväll på balkongen. Junivärme. Hunden sover med huvudet på min fot. Bredvid mig på bordet står en skål som nyss innehöll jordgubbar och lättvispad grädde. Vi kom nyss in från en lång promenad runt byn. Kvällen är varm och tyst. Bara bilarna hörs från gatan, ibland nån enstaka fågel.
Sommaren när den är som bäst. Livet när det är som mest.

Oron för framtiden är borta. Jag vet vad som väntar i höst. I augusti åker jag mot Töreboda för att påbörja mitt år som floristlärling. Det löser sig. Det nattsvarta tvättas bort. Det kommer kanske att ordna sig trots allt.

Jag fortsätter att njuta av kvällen. Av lugnet, värmen, sommaren. Det enda som saknas är Han som jobbar kväll. Men snart har han semester.

All is well.

Mattes hjärta


Mattes goaste hund, som jag älskar dig. Att få vakna på morgonen och känna att du ligger tätt intill mig. Se hur glad du blir av att se mig och bara kramas, mysa och gosa. Få en massa härliga pussar på händer och armar och sen vill du helst ligga kvar och mysa mer när jag går upp. Älskade Metallica ♥

Dags för valpkurs!

Idag ska vi äntligen få börja vår valpkurs, vad spännande det ska bli! Jag gick en tur till brukshundsklubben med Metallica i morse för att se var den låg, så då passade vi på att se oss omkring och träna lite så att allt inte är helt nytt ikväll.
 
Passade även på att prova ett par agilityhinder som stod där. Vet ju inte vad de kallas men det var en väldigt tvär "ramp", ett vipphinder och en "bro" av något slag. Den branta väggen grejade hon på en gång med en godis som lockning, och vippbrädan tog hon också fastän hon hoppade av lite för tidigt. Bron däremot gick hon bara halva, sen tyckte hon att det räckte och hoppade ner. Kanske får testa lite agility med henne framöver. För några dagar sedan lekte hon och hoppade över husses ben också, så hon kan om hon vill, vår lilla fröken.
 
Nu har hon suttit/legat i hallen och väntat på att husse ska komma hem i över en timme, men nu kom han äntligen!