Jag har det oförskämt bra

Ja, jag har det verkligen oförskämt bra. Idag vaknade jag klockan åtta, låg kvar i sängen och kikade på serier på Netflix till strax efter nio. Responsade lite texter till morgondagens respons. Sen gick jag upp, åt frukost och satte mig vid datorn. Läste igenom de senaste kapitlen i boken (som jag har lyckats riktigt bra med, om jag får säga det själv), fixade ny responstext, kokade kaffe och skickade iväg ett mail. Om drygt två timmar kommer Jonas hem från jobbet och då ska vi försöka pallra oss iväg och simma.
 
Jag har det förbaskat bra. All tid i världen att mysa runt i min stickade jättetröja och en jättesjal, sörpla kaffe ur nya, fina muggar, lyssna på bra musik och skriva. I mitt fina hem. Jag måste bara lära mig att ta vara på det här sista halvåret som skrivarlinjestudent. Långinlämning på projektet stundar någon gång i februari/mars, och till dess måste jag skriva mer.
 
So that's what I'm gonna do now.
Later!
 
 
Bjussar på instagrambild på mitt fina Englandsmonument på hyllan ovanför skrivbordet.

Kommentarer
basebollivet.blogg.se säger:

Jag tycker absolut det låter som att du har det mycket bra. Rude :)

2013-02-12 | 04:15:54
Bloggadress: http://basebollivet.blogg.se/
Emma säger:

Jag längtar tills vi nästa kurs börjar, den är på distans och det ska bli sååå skönt att kunna plugga på de tider man själv fungerar bäst, i mitt fall - sent på kvällen :P
Plus att man får vara hemma och mysa med vovve :)

Svar: Att få vara hemma mycket är något av det bästa med min utbildning, och att den inriktar sig på något jag verkligen vill göra, förstås :) Men ibland är det svårt att ta tag i skolarbetet när man har så mycket ledig tid kan jag tycka, måste skärpa till mig nu innan skolan slutar i maj. Men kan tänka mig att det kommer att bli ännu mycket svårare att fokusera på skrivandet om vi får ta hem en liten valp i mitten av mars :)Och längtan blir ju inte direkt mindre av att kika på alla fina bilder på din vackra Ulay :)
lindahedberg.blogg.se

2013-02-25 | 16:51:50
Bloggadress: http://leiionspitzunforgettableulay.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback