We will run and scream, you will dance with me, we'll fulfill our dreams and we'll be free

Februari har så här långt bjudit på en massa fina stunder som nog kommer stanna kvar med mig länge, länge.
 
 
Skolan har besökts, trevliga luncher har ätits på stan, jag har gjort mitt första journalistjobb (görkul!), födelsedagar har firats (min inkluderat, men släktkalas blir det först till helgen) och idag fikade jag med fina vänner på stan igen. Så uppskattat och härligt.
 
Och så det bästa av allt, som ännu är lite hemligt, men som kommer visa sig ganska snart. Och som är så ofantligt spännande att både älskling och jag håller på att krypa ur skinnet här hemma.
 
Och annars då? Planerna för morgondagen ser ut som så att jag ska fila färdigt på artikeln som jag jobbar på till mitt tidningsjobb och så väntar jag på att få höra om ytterligare ett uppdrag. Sen ska det väl skrivas på projektet och responsas texter och läsas bilderbok till bokdiskussionen och göras frukostsmoothie och kokas kaffe. Typ så. En vanlig hemmadag helt enkelt. Kanske sätter jag upp mina fina tavlor som äntligen är inramade och klara, det tog ju bara prick ett år efter att jag släpat hem dem från London för att det skulle bli klara.
 
Nåväl, nu ska jag gå och lägga mig jag med.
 
Ett stycke smoothie, det florera en del sådana bilder på min instagram för tillfället. (ooops!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback