Sötåsen, dag 1

Hej hopp! Fösta skoldagen vankas idag, klockan ett ska jag träffa mina floristpolare och lärare, spännande! Har redan hunnit bekanta mig med lärarna dock, jättetrevliga båda två :)
 
Resan hit gick smärtfritt, förutom en äckligt tung resväska. Tåget var ersatt med buss en sträcka pga trasig räls och där fruktade jag för att jag skulle missa min anslutning i Hallsberg, men det gick bra. Tåget kom i tid och snälla Ann-Christin på Internatet kom och hämtade mig på stationen. Installerade mig i mitt rum, packade upp och bäddade sängen, skypade med Jonas och sedan blev det en dusch och ett par avsnitt TBBT i sängen. Sov som en stock och hade riktigt svårt att ta mig ur sängen i morse, men vaknade till ett Töreboda med strålande sol. Getterna i hagen utanför mitt fönster viftade glatt på svansen som morgonhälsning.
 
Gick ett varv runt området och bekantade mig med byggnaderna. Sedan blev det frukost/förmiddagsfika och nu ska jag strax upp och äta lunch. Fy vad roligt att det äntligen är dags, och än så länge trivs jag hur bra som helst här. Bor i ett litet rum med säng, skrivbord och garderober, och delar pentry och toalett/dusch med tre andra rum, som troligtvis skulle vara tomma i alla fall ett par veckor. Lite skönt att kunna rå sig själv utan att störa/bli störd faktiskt. I "lägenheterna" runt omkring flyttar folk in för fullt, gymnasieeleverna som ska gå naturbruk.
 
Nu ska jag kila upp till matsalen och käka lite kycklinggryta. Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback