Skolstart

I morgon bär det av mot Töreboda och skolstarten på Floristutbildningen. Shit så spännande! Ikväll varvar jag packning med att mysa med hunden och längta efter sambon som är på festival. Det mesta har hittat ner i resväskan men täckte, kudde och lakan är kvar att packa. Hur nu det ska gå. Tur att jag köpte vakuumpåsar på Rusta, en lifesaver i det här fallet! Annars hade det nog aldrig gått.
 
På måndag börjar skolan och då väntar fyra spännande veckor på plats i Töreboda. Därefter börjar nästa spännade moment; butiksveckorna som lärling. Kan glatt säga att jag fick min önskeplats på Mobackes och jag ser så mycket fram emot att få komma dit och se hur de jobbar och lära mig. Är så tacksam för att jag får vara där.
 
Kommer att vara nere två veckor i sträck nu, sen kommer jag troligtvis hem över helgen för att sen åka tillbaka och göra ytterligare två veckor. Annars går jag väl under utan mina älsklingar.
 
Ser så himla mycket fram emot att börja, och har ingen aning vad jag har att vänta mig. Om det kommer att kännas helt rätt eller inte. Men det tror jag nog. Så i morgon kväll vid den här tiden sitter jag förhoppningsvis på mitt internatrum. Internatföreståndaren skulle vara så snäll och hämta mig vid tåget. Det lyfte en enorm oro från mina axlar, tänk vilka fina människor det finns!
 
Nu ska jag packa det sista som går att packa för ikväll (smink och mobilladdare får vänta till i morgon) och sen ska jag mysa upp mig i soffan med en kopp te och Metallicabus. Hur ska jag klara mig utan min gofia?
 

Bild från min och Metallicas skogspromenad i veckan.
 

Kommentarer
Katarina o Xanthos säger:

Hej!
Kul att du hittade vår blogg. Jag har hittat 3 av våra hundars systrar på Eurasiersidan på facebook.

Vet att jag tyckte det var lite kul att tre av valparna från XX-kullen hamnade i X-län. Kan det ha varit ni som var där och hämtade Metallica när vi var dit och skulle hämta Xanthos? Det var jag, mina två döttrar och deras pappa(mitt ex).

Har nu lagt in din blogg i mina bokmärken så jag kan följa er och ser hur syrran kommer att se ut.

Hälsningar Katarina och Xanthos

2014-02-16 | 20:13:12
MATILDA säger:

fin vovve :D

2014-03-10 | 12:49:17
Bloggadress: http://matildays.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback