Tiden går fort!

Shit vad dagarna går! Påsken flög förbi, men den har varit riktigt härlig med fint väder och massa mys med våra nära. Vi har hunnit med att fira med både min och Jonas familj och Metallica har fått hänga med på massa bus.
 
Och så har jag hunnit med att bli faster igen, till en liten tjej som ska heta Agnes, vilken lycka!
 
Igår blev Metallica 10 veckor och vi fick besök av min bästa kompis, hennes kille och hennes två mysiga hundar. Metallica blev bortskämd med nytt godis och vi fick den nya buren och fällen som hon ska ha i vår kombi, nu har hon en bur som kommer att passa även när hon blir större. Metallica tyckte att det var jättespännande att träffa Sandras hundar, men de var inte lika överförtjusta i henne. Men det kommer nog när hon blivit lite större och de har hunnit lära känna varandra. Kul att Metallica var nyfiken och ville hälsa och busa med Lempi och Takida i alla fall, hon är inte så blyg av sig, även om hon kan backa lite i början när hon möter någon ny, men för det mesta går hon fram och hälsar sen.
 
Vilken dröm hon har varit att gå med i koppel idag. Kan det bero på det smaskiga godiset som hon vet att matte har i fickorna nu? Hon lär sig fort, lilla damen.
 
 
Lempi och Metallica

Kommentarer
Emma säger:

Hihi, Takida och Metallica, vilka bra namn hörru! :D
Vad fin hon är :)

Svar: Haha, ja det märks vilka band som är favoriter här, hårdrock mot "mjukrock" :D
lindahedberg.blogg.se

2013-04-05 | 21:35:03
Bloggadress: http://ulay.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback