Lugnet efter stormen

Vaccinationen igår gick bra, Metallica pep just när hon fick sprutan, men sen var det bra igen. Dock är hon inne i en pipig fas och går runt här hemma och gnäller för ingenting, så jag var inte direkt förvånad över att hon pep till.
 
Efter besöket hos veterinären tog Jonas med sig Metallica hem medan jag stannade kvar hos mamma och pappa och fick hjälp med deklarationen och att byta till sommardäck på bilen. Pappa konstaterade att stötdämparna behöver bytas, så läre fixa det innan besiktningen. Annars funkar den bra, min gamla skrutt Uffe :P Får skämma bort honom med en rejäl rengöring i helgen, det behövs.
 
Var fruktansvärt hängig och trött igår, med en vansinnig huvudvärk, så jag la mig på spikmattan en sväng medan Jonas lagade mat. Han var snäll och tog Metallica hela kvällen igår så jag fick vila min spända axel. Ska bli så skönt att gå iväg på massage i morgon. Sen har syster-yster klädparty ikväll, får se om jag orkar ge mig iväg på det eller om jag ska stanna hemma.
 
Metallica har varit riktigt snäll och duktig idag, vi gick upp vid åtta och istället för att gå och lägga oss igen efter hennes frukost så stannade vi uppe. Har försökt att hålla allt så lugnt som möjligt idag då hon varit väldigt stressad och uppe i varv de senaste dagarna, och det har funkat. Det får bli några lugna hemmadagar ett tag nu så att hon får ta igen sig lite. Det tog nog på krafterna att utsättas för hela min familj, med tre småbarn på 1, 2 och 3 år, i helgen.
 
Och just det, i morgon har hon varit här i en månad. Tiden går så jäklans fort!
 
Bild från 17:e Mars, dagen då vi hämtade hem henne. Lillskruttan med hängöron <3

Kommentarer
Jennica - mamma till Melwin säger:

men guuu så söt!

2013-04-17 | 23:07:07
Bloggadress: http://mammajennica.se
Mie säger:

Åh så jäkla söt hon är! :)

Är du föresten sugen på en ny bloggdesign? :) Titta in här då: http://skapandeform.blogg.se/designtva/

2013-05-05 | 00:12:10
Bloggadress: http://skapandeform.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback