Härliga dagar

Jag har varit riktigt bortskämd de senaste dagarna. Natten mellan lördag och söndag sov Jonas och Metallica i vardagsrummet så att jag fick sova ut ordentligt, det har varit dåligt med sömn för min del sedan vi fick hem lillskruttan, jag har gått in i nån sorts mamma-mode och vaknar så fort hon gör ett ljud. Eller något annat gör ett ljud för den delen, nackdelen med att det börjar bli vår är att vansinneskörningarna längs med Långatan har börjat igen, suck...
 
Men söndagsnatten var hur bra som helst och jag vaknade pigg och utvilad. Sen samma kväll stängde jag in mig i sovrummet, lämnade en busig vovve åt husse och fick lite plugg gjort. Responsade texter, läste novell och skrev inte mindre än 7 sidor på mitt projekt. Äntligen, efter att ha suttit fast i närmare två månader. Metallica höll på att driva Jonas till vansinne med att göra allt hon vet att hon inte får, så jag tycker lite synd om honom. Men det var en välbehövlig stund av egentid för mig, för annars ska lillfia vara med mig så fort hon kan.
 
Idag har vi haft en riktigt bra förmiddag. Efter att Jonas gått till jobbet sov jag och Metallica till strax före åtta då vi gick ut en sväng, sedan busade hon på en liten stund innan hon somnade om och vi sov till halv tolv. Jädrans vad tacksam jag är för att jag har en morgontrött valp. Vi gick ut, hon fick sin frukost och sedan röjde hon järnet här hemma i en timme, innan hon slocknade och hon sover än. Så jag har hunnit med att redigera gårdagens 7 sidor i projektet och sammanställa ny text för respons. Guld värt!
 
Snart kommer Jonas hem, då ska vi iväg och göra lite ärenden. Bland annat köpa nytt foder till Metallica. Ska bli spännande att se vad hon tycker om att få en ny smak. Hon har ätit Eukanuba Kyckling nu, men vi ska testa Lamm och ris den här gången och se hur det går. Hon åt Royal Canin från kenneln, men då vår lokala djuraffär säljer Eukanuba och jag gärna vill stötta henne så valde vi att gå över på det.
 
Senare ska jag åka till syster och låna deras lilla hundbur. Vi fick ju vår nya förra veckan och den är för stor för att få plats i min lilla golf, och jag vill gärna köra min bil när jag ska till skolan. Så för att kunna lämna Metallica hos mamma innan skolan behöver jag ha en bur i min bil. Visst skulle jag kunna köra kombin, men jag vågar inte riktigt ta den till "stan" än. Nästa gång, kanske.
 
Bjuder på en bild från häromdagen. Ska lägga upp några fler i ett eget inlägg senare :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback