I will hold on as long as you like


 
Så vad händer i mitt liv? Tja, när jag är hemma tar jag sovmorgon alldeles för länge, dricker kaffe, pluggar och skriver om den andan faller på, annars ser jag på tv eller spelar tv-spel. På helgerna händer det att jag får frukost på sängen (som i dag) eller att vi hälsar på våra familjer för att fika, äta middag eller bara umgås.
 
Mitt i allt detta så flyttar jag (sorgligt nog får den gröna fåtöljen inte flytta med mig hit) och inreder i mitt nya hem som blir så fint, så fint. Jag försöker även hinna med att pyssla lite, så som att klä in mitt halvtrasiga headset med plastpärlor eller virka mormorsrutor. Så himla mycket bloggande blir det väl inte, men det går ju att följa mig på Instagram (Walkonred), där jag väl inte heller är så grymt aktiv.

Det var nog allt för mig just nu. Kanske fortsätter jag spela lite tv-spel denna latlördag, eller så fållar jag upp de nya gardinerna som ska hänga i vardagsrummet. Vi får se.

Lover of the light

Jag börjar finna ro. Flytten är inne på sin slutspurt, mina möbler har fått flytta in i vår lägenhet och vi har besökt Ikea och inhandlat sånt där smått och gott som behövdes. Vårt sovrum är så mysigt så jag kan inte låta bli att kika in här varje gång jag går förbi. Mitt skrivbord har hittat sin plats och det är så skönt att ha en riktigt arbetsplats och slippa sitta i mitt hörn av soffan med datorn i knät. Hösten lägger sig till ro utanför och just idag är det en sån där strålande vacker dag och det gör mig glad.
 
Livet faller på plats just nu. Sen vet jag att det kommer dra förbi dagarn när det känns som om någon ryckt undan grunden under mina fötter, men jag vet också att de där dagarna går över. Jag börjar liksom vänja mig vid den där spiralen nu. Och under tiden tar jag tillvara på de där fina dagarna så mycket som jag bara kan. Drar på mig en klänning och strumpbyxor och knähöga raggsockor och sippar kaffe och bara njuter av de där små sakerna.
 
Men bäst av allt är nog att jag är kär. Kär i den bästa mannen på jorden.
 
(Och att Mumford & Sons nya skiva är här. Efterlängtat!)