Om vi förlorar varandra här i vimlet så minns att jag står bakom dig

Det här blev en ganska produktiv dag, tro't eller ej. Visst, jag kom ur sängen först kring elva, men sedan dess har jag hunnit med att göra toast, virka ett nytt mobilfodral, spela en massa gitarr och nu senast hade jag mor och far på besök. Och som alltid så händer saker med en rasande fart så fort de kliver över tröskeln.

Pappa hann med att byta kontakt på, och sätta upp, min kökslampa, samt att dra en sladd till micron via ett skåp, sätta upp båda mina stringhyllor, hänga upp en spegel i hallen och montera två spottar på hyllan över mitt skrivbord. Så nu har jag finfin belysning både vid datorn och över köksbordet och två, vackra hyllor som väntar på att fyllas med fina grejer. Mamma passade även på att hjälpa mig rensa avloppet i duschen, även det välbehövligt. Och när de åkte tog de med sig vinterkläder som ska läggas undan (för nu bestämmer jag att det är vår) samt tvätt. Kalla mig bortskämd eller vad som, men mina föräldrar är så braiga så det finns inte.

Nu ska här spelas lite mer gitarr eller kanske ses en film, eller så ringer jag Åzzie och pratar bort några timmar. Det brukar inte vara några problem.

Kommentarer
creando säger:

Hoppla! Låter som föräldrar att vara rädd om :)Kul att du är med och tävlar! :)Kramar Kicki

2012-03-19 | 00:28:12
Bloggadress: http://creando-kicki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback