She's the kind of girl

Ett livstecken.
 
Hej. Livet flyter på. Jag och babe firar semester/sommarlov tillsammans. Helgen och början på veckan tillbringades i en stuga i regn, regn och lite mera regn. Men det var mysigt ändå med alla vuxna och barn. Blev massa god mat och en hel del sällskapsspelsspelande (hah, långt ord).
 
Det halvtaskiga vädret har ju tyvärr hållit i sig så det har inte blivit så mycket speciellt gjort sedan vi kom hem heller. Vi tittar på film eller spelar dator-/tv-spel och käkar fruktsallad. Och igår var jag på Erikshjälpen och fyndade en fåtölj till min lägenhet. En såndär härligt fulsnygg retrofåtölj med grönrandigt tyg.
 
Snygg va? :)

När sommaren kommer

De senaste två dagarna har varit helt oförskämt bra. Har tillbringat i stort sett hela dagarna på en altan eller ute i solen, tillsammans med mamma, pappa, syskonen och syskonbarnen. Det är såhär sommaren ska vara. Lata dagar i skuggan, lek och bus med världens härligaste ungar, god sommarmat och tid att fylla på med energi som precis var på väg att gå förlorad helt. De senaste dagarna har jag gett mig själv tid att stanna upp, tänka och känna efter. Och sedan fattat beslut som just jag mår bra av. Och det känns. Jag mår så mycket bättre nu än för bara några dagar sedan. Det går i perioder det där, men jag måste lyssna på min kropp och mitt hjärta. Det blir bäst då.
 
Det enda som har saknats de här två, lata dagarna är han den där fina som just nu är på festival. Men snart kommer han hem till mig igen. Och sen har vi fyra, härliga semesterveckor att se fram emot tillsammans. Oj, vad det ska bli härligt.
 
Och i morgon stundar dop för det minsta tillskottet i släkten. Håller tummarna för fint väder. Kanske är det dags att klappa ihop datorn och unna mig lite skönhetssömn inför morgondagen. Jag tror det.
God natt.