Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville, men nu skulle jag inte välja dom orden

Och just när livet känns hopplöst och lönlöst så sticker jag upp näsan över täckeskanten och ser mig omkring. Ser passet och flygbiljetterna som väntar på skrivbordet. Ser på sms:en i telefonen. Ser på högen med kläder som jag inte orkat plocka undan för att jag kom hem alldeles för sent efter en kväll med vänner. Ser på flyttkartongerna och de provisoriska lösningarna. Och ler.

Varför går jag här och trycker ner mig flera år i förväg? Varför ser jag inte på allt det fantastiskt spännande och roliga och helt makalösa som händer omkring mig just i detta nu? Alla nya möjligheter och chanser och tillfällen som bara väntar på att fångas.

För jag ska ju till London. Om mindre än två veckor. Det är så sanslöst spännande att jag knappt kan greppa det. Och jag har vänner omkring mig som är de finaste människorna på denna jord och jag är så galet tacksam för att de finns i mitt liv. För jag kanske inte har många vänner, men de jag har är fanimig de absolut bästa man kan tänka sig!

Och när jag kommer hem från London väntar nya äventyr. Även om allt inte är klappat och klart och i lås och bestämt än så tror jag på det här. Jag är inte känd för att vara impulsiv och spontan, men det är när jag tar snabba beslut som de blir som bäst. När magen och hjärtat får bestämma, innan hjärnan hinner säga stopp. Och det löser sig ju. Allting löser sig. På ett eller annat sätt.

Jag ska vara lycklig nu.

Kommentarer
Miriam - Fotoblogg säger:

Hej, nu har du chansen att vinna ett smycke från mestore.se.

Det du behöver göra är att sätta ihop ett snyggt collage med ett av smyckena du vill vinna ;)

Mer info finner du på bloggen!Ha en underbar dag!Psst! megarea i shopen/mestore.se

2012-01-26 | 11:43:40
Bloggadress: http://fotomojjet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback