Packad

Det känns inte som om jag gör annat än packar nu för tiden. Packade inför flytten hit, packade upp. Packade inför London, packade upp. Och så nu, packa inför flytten till Bollnäs. Men sen får det vara nog för ett tag (om ingen vill bjuda mig på en resa eller så, det tackar jag ju förstås inte nej till!) Ska bli så skönt när den här flytten är avklarad. När jag kan börja leva som vanligt igen.

Senaste tiden har allt snurrat i 180. Men jag älskar det. Jag som trodde att jag ville ha lugn och ro. Hell no. Jag älskar mitt liv just nu. Allt spännande och roligt som händer. Allt fantastiskt som har hänt. London. Åh, denna fantastiska stad, dit måste jag återvända snart, snart, snart.

Men just nu fokuserar jag på flytt. Så fort den manliga delen av familjen befinner sig på hemmaplan ska alla möbler köras iväg. Mamma och jag var dit en sväng i morse med några påsar och lådor och grejer. Och så ska sängen hämtas. Sen kan jag äntligen flytta in på riktigt!

Och med det hälsar jag också att så fort jag är bofast i B-näs så kan det bli lite knappt med internet. Har ju såklart mobilen, men blogg.se vill inte fungera via den. Annars finns jag på fb eller telefon. Och så fort lägenheten börjat komma i ordning måste här ordnas med både 21-årskalas och inflyttningsfest.

Tills nästa gång, ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback