Londononsdag

Dags igen att slänga in en liten update kanske?

Kursen drog som sagt igång i måndags, spännande att träffa alla andra, härliga skrivare och att sätta sig in i allt igen, även om en hel del av kursuppgifterna är repetition ifrån grundkursen på skrivarlinjen. Men det är väl alltid bra att repetera. När det inte kursas försöker jag trycka in så mycket shopping och turistiga grejer som det bara går. Har besökt Oxford Street både en och två gånger, och hinner säkert med en vända till innan det här är färdigt. Det ligger trots allt så pass nära.

Idag hade vi en "fri" skrivardag, så då passade jag på att åka bort till Big Ben och hela köret och ta alla de traditionella turistbilderna. Tyvärr var det kallt, blåsigt och lite snö i luften, så trevligare väder hade ju inte skadat. Men det hindrade inte mig från att flina som ett fån när jag klev upp ur tunnelbanan och det första jag såg var den där gigantiska klockan. Det är nåt visst med det ändå.

Eftermiddagen spenderades med Afternoon tea på British Museum, följt av en teaterpjäs av Oscar Wilde. Tog en kort sväng förbi en pub med några kurskompisar efteråt, och nu väntar sängen. Dagarna går fort när man hela tiden har något på gång, man vill ju hinna se och göra allt medan man är här. Men det här är definitivt inte sista gången jag åker till London, det är ett som är säkert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback