Gårdagsdagen

Gårdagen var en riktig flängdag. Lämnade hemmet vid elva och var inte tillbaka hemma igen förrän kring niotiden. Men jag gillar att ha saker att ta mig för. Särskilt nu när jag blev sjukskriven hela veckan på grund av min skithöft. Förhoppningsvis mår den lite bättre efter behandlingen jag ska på i morgon.

Första stoppet för gårdagens fläng blev Alfta och lite fix med försäkringar, samt att hämta min micro. Så ringde Åsa och sa att hon skulle få hämta sin lägenhetsnyckel så det blev att åka direkt därifrån till Bollnäs, hämta henne och lite smågrejer som skulle med till lägenheten. Som vanligt när hon och jag åker bil så blev det några svängar fel och några rödljusturer mer än planerat, men till sist kom vi dit vi skulle i alla fall! Hämtade nyckeln, tog en titt i lägenheten i tomt skick följt av en tur på A&H och sedan mat och fika på stan.

Därefter blev det att åka direkt från Bollnäs till Alfta igen och träffa Sandra. Snacka lite skit och bara mysa, alltid trevligt!

I morgon ska här packas och fixas och donas och nojjas i massor, för på lördag åker jag! Det är verkligen dags nu, holy cow! Och när jag kommer hem behöver jag väl knappt packa upp resväskan, för då ska jag flytta till min alldeles egna, fina lägenhet! Åh, som jag längtar!

Livet är så jäkla bra nu. Så fullständigt perfekt och bra och fint att jag ibland måste stanna upp och fråga mig själv om jag verkligen får ha det såhär oförskämt bra? Svaret är ja, jag får det.
Det är min tur nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback