Back home

Så har jag äntligen landat på hemmaplan. Väskan är uppackad, tvätten i maskinen och alla mina inköp ligger utspridda på sängen, redo att visas upp när familjen kommer hem från jobbet.

Natten spenderades i ett pytterum på Arlanda, men sängen var gudomligt skön jämfört med den knöliga, stenhårda saken jag sovit på senaste veckan. Tåget rullade mot Bollnäs strax före åtta, och jag hämtades av syster med familj på stationen. Sötaste Tilde skulle såklart ha puss och kram så fort vi träffades, som jag saknat henne! Gustav bara sov och mådde gott.

Väl hemma fick jag börja med att städa golvet efter min syster, tack för det, innan jag rev ut alla grejer ur alla väskor. Kan inte fatta att det brukade ta veckor för mig att packa upp väskor när jag var yngre. Lite mognare har jag med andra ord blivit, som tjugoettåring och allt.

Det är verkligen skönt att äntligen vara hemma, även om jag redan längtar tillbaka till London. Det är något visst med den stan, där skulle jag kunna tänka mig att bo ett år eller två. Måste säga att jag är lite stolt över mig själv, att jag lyckades ta mig fram och tillbaka utan större problem. Att jag vågade. Och allting gick ju bra. Jag kan.

Näe, nu har jag inte tid med det här nå mer. Tvätten ska hängas och jag ska få lite mat i magen. Och egentligen är det väl bara för mig att börja packa flyttkartongerna, för i veckan blir jag Bollnäsbo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback