Att fira födelsedag i London

Har haft en helt underbar födelsedag! Är så glad att jag valde att stanna här ett par nätter extra istället för att fira mig själv på planet till Sverige.

Började dagen med lite sovmorgon och trist hotellfrukost som jag är galet less på just nu. Hoppas de har våfflor i morgon, annars blir jag sur. Efter frukosten styrde jag min kosa mot Nothing Hill och Portobello Road Market. Var jättemysigt att gå där bland alla små butiker och försäljare, även om det var mycket folk. Sprang förbi en hel del svenskar också.

När jag kände mig nöjd i Nothing Hill tog jag tunnelbanan tillbaka hemåt mot Marbel Arch och drog en repa på Primark. Har verkligen haft tur tidigare när jag var där, för herre gud vad folk det var där nu. Förstår inte hur personalen orkar med denna trängsel och ljudnivå hela dagarna. Fy. Men billigt är det ju, kom ut med en handväska att ha som extra handbagage och lite annat småplock, för under 8 pund.

Bestämde mig sedan för att gå hem genom Hyde Park istället för att ta tunnelbanan, och det var jag glad för. Himlans vad fint det var när solen precis höll på att gå ner. Hade som plan att springa förbi Subway eller McDonalds eller nåt och köpa mig något snabbt att ta med mig upp till hotellrummet, men hamnade några gator fel och kom fram vid The Victoria, puben som vi varit på hela veckan, så jag klev in där istället. Också ett bra beslut, för för att vara en pub så har de vansinnigt god mat. Så firade mig själv med en ravioli med pancetta. Svingott!

Gick hem med shoppingfynden, bytte lite kläder och sedan blev det en vända förbi puben igen. Firade min 21-årsdag med en Smirnoff och lite häng i baren och nu är jag tillbaka på hotellet igen. Klockan är inte ens nio, men jag är nöjd ändå. Resten av kvällen får nog ägnas åt mys framför tv:n, kanske skulle ha sprungit ner och köpt mig en Ben & Jerry's eller en milkshake i alla fall. Det är ju trots allt min födelsedag.

I morgon kväll styr jag kosan tillbaka mot Sverige, och är hemma i Hälsingland igen på måndag förmiddag. Kan bli lite dåligt med internetuppkoppling tills dess, men så fort jag är hemma igen ska jag slänga upp lite bilder från veckan. Promise.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback