And the world has somehow shifted

Idag är det fin, fin, fint väder ute, men själv har jag knappt lämnat sängen. Why? Sjuk, that's why. Fucking, jädra, skitförkyld. Inte kul på en fläck. Men inte mycket att göra åt det heller. Och egentligen borde jag klä mig och vandra iväg till affären och inhandla alvedon och blåbärssoppa och tröstgodis och annat livsnödvändigt. Men jag vet inte om jag orkar.

Annars då? En berg-och-dalbana mellan finhet och kaos, ungefär. Eller hopp och förtvivlan, för att använda ett mer slitet uttryck. Eller "Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville men nu skulle jag inte välja dom orden". Typ så. Men det går. På nåt, jäkla vänster så går det ju ändå. Och jag måste sluta svära så mycket.

Men livet kan vara ganska fint ibland också. Som att ligga i sängen i pyjamas till klockan fyra och kolla på Disneyfilm. Eller att vinna över min bror i Wordfeud. Eller att det är min namnsdag idag. Eller att jag har en fin taklampa. Eller ännu finare vänner. De ligger högst upp, alla dagar. Hade det inte varit för dumförkylningen skulle jag ha gått på mitt livs första bandymatch idag, men jag får nog se mig besegrad. Och troligtvis får mitt Borberg göra det också, så det kanske är lika bra.

Näe, jag skulle ju handla. Men först ska jag ta mig ur sängen. Vem vet när det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback