Bara i dig, har min själ sin ro

Tillfreds. Just vad jag är med livet just nu. Och det känns så jädra gött att få smaka lite av den sidan också. Livet är så fint att jag nästan blir mörkrädd. Jag är så enormt tacksam för att lilla jag begåvats med så mycket glädje och kärlek och finhet i mitt liv. Det är den känslan jag måste påminna mig själv om de dagar när livet känns allt annat än roligt och glatt.
 
Så just nu ger jag blanka fan i att det regnar utanför fönstret för jag ska snart krypa ner i sängen hos han som jag är sådär pirrigt kär i. I morgon återvänder jag till min lägehet för några dagar, för på tisdag börjar skolan. Efterlängtat. Även om det känns trist att vara borta ifrån Jonas.
 
Och det gör inte så himla mycket att sommaren nu bleknar bort mer och mer, för jag ser fram emot en helt fantastisk höst. Full av pyssel, tända ljus, sällskapsspel, filmer, vinglas, skrivande och annat trevligt.
 
 
Fler dagar som den här tack, med ett hjärta som svämmar över av värme och kärlek och som inte tyngs ner av ett mörker som egentligen inte borde finnas.
 
Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback